Bakar Gambar Sultan - Inikah Bahan Yang Digunakan Bersama Penderhaka

Kebarangkalian itu besar kemungkinan ada, kerana wujud unsur-unsur yang boleh dikaitkan dengan pembakaran papantanda gambar Tuanku Sultan Muhammad Ke V sebagaimana yang dilaporkan, sebelum itu bayangkan bagaimana papantanda berkenaan dibakar dengan kesan sebagaimana yang terdapat pada paparan gambar dibawah.

Adakah anda setuju papantanda berkenaan dibakar dengan menggunakan bahan yang pernah digunakan oleh penyokong Pas sebagaimana yang diperlihatkan pada gambar diatas ?, kita tidak menuduh sebelum diputuskan bersalah oleh pihak yang berhak, namun kita berpendapat itulah cara yang paling tepat digunakan oleh penjahat untuk membakar gambar Tuanku Sultan yang disayangi rakyat.

Ingatlah Allah Maha Berkuasa diatas segala perkara, kuasa Allah mengatasi segala-galanya, bagaimana hebat pun manusia itu, namun kekuasaan Allah akan memperlihatkan segala-galanya bila ia mengkehendakinya, dan ketika itu sedarlah kita yang mana yang hak dan yang mana pula yang batil. Yang mana selalu suka duk fitnah orang terimalah padahnya.

Daulat Tuanku raja yang berakhlak, biarpun bergelar raja baginda tidak lupa sujud kepada yang Esa, namun derhaka rakyat tiada taranya, membakar gambar raja yang adil petanda malapetaka, bala laknatullah akan menimpa.....

Nak berpolitik, politiklah...Tapi jangan sampai kurang ajar biadap yang melampau, politikkanlah orang politik tetapi tidak baginda raja, ajaran Pas kepada penyokong mereka inilah hasilnya, sudah agama dirosakkan Sultan pula ingin dijadikan mangsa,...Anda Mampu Mengubahnya.

Apakah bekas penderhaka terlibat dengan penderhakaan ini ???

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...