Video - Gadis Melayu Bertudung Berkerja Di Restoran (Non-Halal) Di Kelantan

Masih ada lagikah sinar dan harapan buat gadis bertudung ini untuk mengubah masa depannya dengan lebih Islamik ? Kegagalan Kerajaan Pas Kelantan menarik pelabur asing datang melabur ke negeri ini sekaligus menafikan peluang pekerjaan buat rakyatnya.

Membangun Bersama Islam satu sandaran retorik untuk mengekalkan kuasa sehingga rakyat yang dicanduinya masih ramai yang tidak sedar biarpun hampir lebih 22 tahun Pas memerintah di Kelantan. Aksesori Islamik lebih dibanggakan oleh Pas kerana selari dengan sikap menunjuk-nunjuk pimpinannya.

Namun hakikatnya tidak ada apa yang boleh dibanggakan dengan Pas selain memilihnya mengundang sengsara derita jiwa-jiwa menjadi lara, dan pemimpin-pemimpin Pas kaya mendada langsung rakus membaham tanah-tanah rakyat baik secara percuma mahupun harga yang tidak setara.

Lumrahnya apa saja yang dilakukan Pas itu ada alasanya, biarpun dalam perkara yang sama, yang haram hanya untuk kita, melainkan kesemuanya halal untuk mereka. Anda Mampu Mengubahnya.

4 comments:

 1. Bro pompuan tu lalu depan kamera ada urusan lain... Mungkin..

  ReplyDelete
 2. kahkahkah,urusan apa dalam kedai babi?makan babi?...kahkahkah,nik ajis oh nik ajis,apalah yg kau buat?tak paham btul aku.kesian tul rakyat Kelantan jd mangsa.

  ReplyDelete
 3. Betul.ke gadis tu kerja situ¿ kalau betul`
  Memang dia yg nak kerja situ. padahal restoran melayu Islam belambak kat dlm bndr KB. ni bukan salah kerajaan kelantan. bab pakai tudung.....memang syarat jer. kalau pakai tudung wajib atas dia.... pasti dia jaga auratnya. tudung tu sbb nak memenuhi syarat MPKB je. so.... tak perlu main politik bab ni. rakyat dah pandai beza dah.

  ReplyDelete
 4. Ini mek indon ...

  ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...