Adegan Berahi Jam 2.30 Pagi, Jambatan Berhampiran Rumah Nik Aziz

Keruntuhan akhlak dikalangan muda-mudi di Kelantan begitu membimbangkan, dimana adegan-adegan ranjang secara terbuka bebas di lakukan, hal itu berlaku di beberapa buah deretan kedai makan disebelah jambatan Pulau Melaka yang terletak kurang 1 kilometer dari rumah Mentei Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Menurut salah seorang peniaga kedai terbabit yang sempat ditanya tentang darimana datangnya remaja-remaja itu, peniaga berkenaan merenung panjang kearah kami sebelum menjawab "Ado belako dik, ado student, ado hok tidok student, mace-mace".

Dari pengamatan kami kepada respon pemilik kedai makan itu, kami mendapati ia juga kurang senang dengan aksi-aksi ranjang yang dilakukan oleh remaja-remaja berkenaan, namun apakan dayanya, cuma mencari rezeki disebuah bumi yang agak terhad punca rezekinya.

Kami tidak menyalahkan pemilik kedai makan tersebut, kami faham akan situasi sebenar yang dihadapi oleh mereka, diatas tanggungjawab sosial kami menyeru kepada pihak berkuasa supaya memantau kawasan ini dimana keberlakuannya bakal mengundang bala dari Allah SWT disamping mencemarkan bumi yang dijulang dibawah kepimpinan Ularmak.

Bagaimanapun aksi ranjang itu juga sempat kami rakamkan, namun visualnya kurang memuaskan dan mungkin akan disunting terlebih dahulu jika difikirkan ianya perlu untuk didedahkan kepada umum. Antara aksi berahi sambil menghisap 'shisha' yang beraksi spontan semalam adalah seperti 'gotam pelam', 'damkap setomkol', 'comolot', 'compipi' serta beberapa aksi ringan yang lain.

Keadaan ini difahamkan berlaku setiap malam bermula seawal jam 11 malam dengan pasangan dan kumpulan yang silih berganti, ketika tinjauan kami secara tidak sengaja semalam yaitu sampai jam 2.30 pagi, berahi masih rancak memberahikan, malah sewaktu kami ingin meninggalkan tempat itu, terdapat dua kumpulan remaja bercampur lelaki perempuan sekitar 8 orang yang baru sampai untuk melabuhkan tirai malamnya disitu sekaligus turut memberatkan langkah kaki kami meninggalkan suasana yang pasti menyedapkan setiap mata yang bernafsu.

Namun kami tetap menggagahkan diri untuk berlalu pergi, kerana kehadiran kami disitu hanyalah menyinggah setelah dianiayai oleh penyonglap bersiri yang setiap harinya auta dengan janji 'budak' lepas sehari, lusa, lepas lusa, lusa yang bersifat memperbodohkan orang, bila diajak berembas!!!auta!!!. Ish...ish...ish. Anda Mampu Mengubahnya.

2 comments:

  1. Jika ada BAYI2 hasil pelakuan ini, hantarkan sahaja ke rumah yang terdekat, rumah Nik Aziz...

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum..1sttime sy sampai kota bahru..dlm alam dewasa..sbb memula dtg bebudak..so kiranya 1stime la sampai dlm alam dewasa ke kota bahru...

    sy rasa memeranjatkan...sbb..masalah sosial sana..lebih kurang aje dgn KL tmpt kelahiran saya...adanya punk..etc...even..kat dataran tu..ada mcm wakaf2 kecik..diorang lepak2..campur lelaki pompuan...even ada cerita rakan sy yg tinggal area pengkalan chepa..di kampungnya...cerai salah 1 isu berlaku di sana..then isu suami org dengan isteri org...isteri org dgn suami org...kalau la org luar yg bercerita..tak kisah..tp org kawasan tu sendiri...so senang cerita..islamik pas masih tidak berjaya mengislamkan org kelantan secara total...tp jgn la kata tmpt sendiri baik sgt..umpama tiada kemungkaran...

    -smh-

    ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...