TERBARU!!! KICKDEFELLA BERSAMA TIMBALAN NIK AZIZ RABA AMOI DI PASIR PEKAN !

Baru-baru ini Agen Johnson di pelawa oleh Bro Torpedo untuk menyiasat aktiviti maksiat di DUN Pasir Pekan yang diwakili oleh Timbalan Menteri Besar Kelantan, YB Dato’ Haji Ahmad Bin Yacob.
Dato’ Haji Ahmad Yacob juga adalah Timbalan Ketua Dewan Ulama PAS Pusat dan Timbalan Pesuruhjaya I PAS Negeri Kelantan selain Yang DiPertua PAS Kawasan Tumpat.
DUN Pasir Pekan berada di bawah Parlimen Tumpat. Sekian lama isu maksiat yang berleluasa di Tumpat hangat diperkatakan termasuklah di dalam Dewan Undangan Negeri Kelantan tetapi tiada sebarang tindakan serius dilakukan untuk mengatasinya. Malah aktiviti maksiat yang termasuklah karaoke haram dan disko rimba yang sebelum ini terbatas kepada beberapa kelompok masyarakat Siam di situ kini telah merebak ke premis kekal dengan peralatan serba canggih.
Berikut adalah rakaman siasatan yang dilakukan oleh agen Johnson dan Bro Torpedo di Bandar Baru Pasir Pekan. Premis hiburan ini selain menghidangkan minuman keras kepada orang Islam dan bukan Islam turut menyediakan kemudahan berjudi dan pelayan-pelayan perempuan daripada Thailand.
Jika anda mahu dan mampu, anda boleh lakukan banyak perkara bersama pelayan perempuan daripada Thailand ini. Pada waktu-waktu tertentu, perempuan daripada Thailand ini di ‘sembunyikan’ di unit sebelah premis berkenaan untuk tujuan keselamatan. Untuk cerita lanjut dan melihat rakaman klip video yang dirakamkan oleh agen johnson.Sila klik

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...