Video - Amanat Perdana Menteri Khas Untuk Rakyat Kelantan

"Acu cuba Try test sepenggal" Rakyat Kelantan seharusnya menyahut seruan YAB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak supaya mencuba pemerintahan Barisan Nasional selama sepenggal dan menukarnya kempali kepada Pas jika pentadbiran BN itu nanti tidak memuaskan hati rakyat.

Tanpa berusaha dan bertawakkal untuk menjadikan diri kita hari ini lebih baik dari semalam, kita bukanlah tergolong dikalangan golongan insan yang berjaya, sampai bila kita rakyat Kelantan sanggup menjadi bahan 'kecep sajo' kerajaan Pas sedangkan peluang untuk kita mencuba sesuatu yang baru itu ada ditangan kita.

Apalah salahnya kita mencuba, dan secara peribadi selaku bloggers bebas walaupun acap kali juga mengkritik kerajaan BN dengan jujur hati ingin menyatakan dan memberi jaminan dimana jika negeri Kelantan dipimpin oleh Datuk Seri Mustapa Mohamad, Gk berkeyakinan negeri Kelantan akan jauh lebih baik dari semua segi dan masa depan generasi muda akan berubah disamping transformasi yang akan dibawa oleh beliau selaku pemimpin yang bersih dari sebarang skandal serta kewibawaannya mentadbir.

Kita jangan merasakan diri kita sudah baik dan sempurna tanpa perlu kita mencari lebih kesempurnaan, dan kita rakyat Kelantan yakinlah dan percayalah, Tok Pa akan memimpin Kelantan dengan mengekalkan dan menambah baik kebaikkan yang sediaada dalam aspek keagamaan misalnya, 

Namun itu tidak cukup selain Tok Pa akan mengembangkan ekonomi serta mewujudkan peluang pekerjaan dan perniagaan dalam memastikan misi beliau yaitu anak-anak Kelantan di perantauan dapat pulang menyumbangkan bakti di negeri sendiri didepan mata ayah dan ibu tercinta. Ingatlah segalanya terletak ditangan anda. 

Sungguhpun begitu, pastikan anda memilih calon Barisan Nasional yang berwibawa, jujur dan amanah. Jika sebaliknya abaikan. Anda Mampu Mengubahnya.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...