Video - Tauke Cina: Nik Aziz Menteri Besar Paling Kaya Di Malaysia

Jika benar semua elaun Nik Aziz tak ambil atau claim, banyak sungguh duit Nik Aziz, dari mana datangnya duit-duit yang dibelanjakan oleh Nik Aziz itu ?

Cukupkah gaji seorang Menteri Besar untuk perbelanjaannya dengan menolak semua elaun ?, atau semuanya ditaja sebagaimana tajaan haji yang pernah ditimbulkan beberapa tahun lalu. Atau juga persoalan ini boleh dikaitkan dengan botaknya hutan di Ulu Kelantan. Berpadalah dalam berdayareka.


Tanah-tanah ni apa cerita ? Tak baik menipu, berdosa, ini baru sikit, dengar cerita ada banyak lagi yang akan dibongkar!  Ya ke ? Anda Mampu Mengubahnya.

Lagi maklumat mengenai pemilikkan tanah oleh Nik Aziz rujuk diSini

2 comments:

  1. Post ini sudah cukup menunjukkan kpd aku akan inilah antara contoh ciri2 orang yang cuba menempah tiket utk ke neraka.Semoga allah beri kau hidayah sebelum terlambat...jika tidak,bersedialah engkau dengan azab allah wahai si pengarang berita.

    Abaikan atau take note peringatan ini.its up to you,coz it is only a reminder.

    such a pity.

    ReplyDelete
  2. tok guru dah meninggal, kau dah mintak maaf kat dia ke belum ? tanggung la dosa sampai akhirat.. merangkak la kau bawah panas terik matahari sejengkal atas kepala cari tok guru nak mintak maaf..

    ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...