Video - Jerry D Gray Dedahkan Bencana Tsunami Perancangan Yahudi

Jerry D Gray, 52, warganegara Amerika Syarikat sebelum menggugurkan kewarganegaraannya dan mendapat kerakyatan Indonesia. Beliau yang juga bekas tentera Amerika Syarikat menceritakan bagaimana perancangan Amerika didalam menentukan masa depan dunia mengikut telunjuk mereka.

Antara perancangan Amerika yang disebut dalam rakaman video dibawah berhubung bencana  tsunami yg telah melanda Acheh pada tahun 2004, beliau tidak menolak kemungkinan itu berlaku dan mempunyai hujahnya yang tersendiri dalam menjelaskan perkara tersebut.

Ini kerana setelah penyiasatan dibuat mengenai bencana tsunami, ianya didapati berpunca daripada bom yang diletupkan di dasar laut dan bukan gempa bumi yang berlaku secara semulajadi.

Beberapa fakta lain yang telah dinyatakan oleh beliau antaranya adalah berkaitan pusat berlakunya gempa tersebut yang jaraknya terlalu jauh untuk menghasilkan tsunami sehingga ke Acheh, dan jarak itu juga menimbulkan rasa bingung bagaimana jarak yang begitu jauh boleh sampai ke Acheh dan negara-negara lain. Anda Mampu Mengubahnya.

4 comments:

 1. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,

  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.
  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  REPLY

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. ni bodoh apa punya komen nie?

   tanya sama dia, dia beriman ikut kitab mana? kalau ikut kitab islam, boleh empat kalau mampu, kalau kitab kristian, satu je, kalau kitab hindu tak sure, tapi ada diceritakan dewa beristeri ramai, dewa mana? itu sendiri mau belajar la, kitab buddha pun sama..


   jangan asik nak provoke je, belajar dulu..

   Delete
 2. klo tsunami kt indon pun jgn risau..cpt je bntuan dr malaysia smpai..tp bnjir kt mlysia sila risau..ada bntua tp lmbt dan xla xsemeriah di indon

  ReplyDelete
 3. MOHON COPY YER,,, HEHEHE.. :)

  ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...