VIDEO- STUPID YB DI SIDANG DUN KELATE

Memilih YB yang tidak berkualiti atau boleh dikelaskan sebagai stupid hanyalah satu perbuatan yang merugikan rakyat, setiap kali kita dengar sidang Dun Kelantan, setiap kali juga perkara yang sama dibahaskan oleh YB yang sama. Maka selama 22tahun juga adalah sama.

Klip video diatas hanyalah sebahagian dari kebodohan yang ditunjukkan, tidak serius dan bersifat acuh tak acuh dalam membincangkan suatu isu, mungkin itulah sebabnya selama lebih 22 tahun tidak selesai isu air. Memang wajar YB Tawang tidak melayannya.

Apakah YB seperti diatas yang diharapkan oleh rakyat Kelantan untuk membawa kemajuan? berkecep pun 'bobok' seperti itu tidak akan memberi sedikitpun manfaat kepada rakyat. Slogan Membangun Bersama Islam indah khabar dari rupa, tak pernah lekang menyebutnya, tapi perlaksanaan !!!habuk pun takde...Anda Mampu Mengubahnya...

3 comments:

  1. Issh! issh! macam ni punya YB pun rakyat Kelate dok pangkoh !

    ReplyDelete
  2. nok buat guano dio buto duk napok bule jah,sapa ko mata pun bole

    ReplyDelete
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...