VIDEO-SERANG MAHASAMPAH TERBONGKAR DENGAN LAKONAN SEPAKAN PONDAN

Pembohongan mahasampah mirip rancangan gusti wrestling ini hanya ingin menambahkan lagi populariti terhadap mereka, kerana sudah boring hampir seminggu menjadi alat kepada PR mereka mencipta idea untuk tidak meneruskannya dengan tujuan mewujudkan suasana yang tidak selamat lagi untuk mereka berada disitu.

Banyak faedah politik kepada PR yang boleh didapati dari mewujudkan serangan tersebut, diantaranya juga adalah seperti biasa mereka menyalahkan pihak polis yang dikatakan lewat sampai di tempat kejadian dan bermacam lagi yang ditimbulkan.

Menariknya ketika menyaksikan klip video ini yang sempat di download dari youtube yang sekarang ia telah di remove, adegan mirip wrestling ternyata berlaku pada minit ke 2 paparan tersebut, secara logiknya seorang jantan menyepak musuh bukanlah cara yang demikian. Takkanlah sepondan dan seacah itu, balunlah cukup-cukup dah peluang ada depan mata.

Tapi itulah hakikatnya perbuatan terancang mahasampah ini, kalau benar ia serangan dari pihak Umno atau Perkasa mana mungkin serangan yang bodoh sebegitu, kalau dah benci, menyampah dan meluat paling kurang pun mereka mungkin akan bawa besi paip, pengunci stereng atau lain-lain senjata yang boleh mencederakan.

Kalau tidak sampai tahap benci, menyampah dan meluat dari awal lagi mereka takkan pergi kesana semata-mata untuk bagi penyepak pondan. Biasalah siapa tak kenal dengan director Anwar Ibarahim yang sentiasa hebat dalam bidang lakonan ini... Lu pikirlah sendiri...Anda Mampu Mengubahnya.

8 comments:

  1. Kah kah kah kah... rupenya pondan-pondan yang membina khemah haram kat Dataran Merdeka tu. Ingatkan kuat sangat, kalau macam ni hantar kat Palestin lawan Yahudi pun menangis dulu.....

    ReplyDelete
  2. spek mata pun xtercabut,kalau betul tampar ler atas kepala,ni tampar blkg jer,bunyi err lebih kuat dari sepak.hahahahaha

    ReplyDelete
  3. makin hari makin bodoh je pembangkang ni..

    ReplyDelete
  4. Haha...mintak bantuan polis gak dh polis suh brsurai x nak maki hamun polis last2 mitak tolong gak..sendiri mau ingat la bai...kalau pun nk perserang yg ko ramai tu knpa xleh nk lanyak je yag dtg srang tmpat ko?ape da.. Ni mesti berebut tmpat nk tido x pun x cukup mkn..hahahahaha mahasewel

    ReplyDelete
  5. gung gung gung4/19/2012 8:38 PM

    Pandaai pulak minta bantuan Polis..bukan kah korang kata Polis tu anjing kerajaan?

    Minta tolong anjing?..ish ish iiiiiish

    ReplyDelete
  6. Minta la bantau badan amal PAS..Al Juburi.. Meka anti Polis apa hal nak panggil Polis.. Itu tempat awam..Baling taik ada kat khemah mangkok sial tu.. Da boss hobi lobang taik beri taik aja kat meka tuuu

    ReplyDelete
  7. SEmau Polis di salahkan Era paklah sudah Tentu esok lusa akan tubuhlah SURUHANJAYA..SDemua saranan Pakatan/NGO pakatan dia dengar..Bebal pun olang

    ReplyDelete
  8. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...