Azhar Idrus: Skandal Spender Boleh Dedah Supaya Rakyat Tidak Salah Pilih Pemimpin?

Ustaz Azhar Idrus mengatakan tidak salah untuk memberitahu keburukkan sebagaimana keburukkan yang dilakukan oleh Mustafa Ali spender asalkan kita berniat baik supaya rakyat tidak memilih kumpulan Mustafa Ali menjadi pemimpin.

Menurut Azhar lagi, jika kita tidak memberitahu akan keburukkan seperti keburukkan spender itu, rakyat tidak akan tahu keburukkannya termasuk keburukkan menggunakan duit derma penyokong jihad Pas untuk diberikan kepada pasangannya.

9 comments:

  1. Aku nak juga dengar komeng dari Ustad Janggut lebak ni pasal kes si Stopa Spender tu! Jangang le bagi alasang dak tengok lagi video sensasi tu!
    Mu ustad kena komeng dengang jujur dang jangang pilih bulu.. jangang pandai cakap kat ceramah saja.. ada berani ka ustad??
    Orang2 yang konon alim dalam Pas ni sama saja dengang manusia laing di luar sana.. ada nafsu dang keinginang nak kejar $$$ dang oghe tino!!
    Bertaubatlah!!

    ReplyDelete
  2. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

    Freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  3. ....memang ustaz ni pilih bulu..dio penyokong PAS..dia tak akn komen ape2....sblm ni aku minat jgok dgr ceramah ustaz ni...tp semenjak dua menjak ni..npok ustaz ni bnyok dok alik PAS...aku jd tak brapo minat doh ko dio...ckp tk serupo bikin....

    ReplyDelete
  4. Sheik !!! Tlg smpaikan kpd Dato pa, dan juga Dato sri najib..nmpk pngundi di pengkalan chepa mula mnyokong bn...tp jika calon Dali husin bn akn kecundang pukul 10 pg lg.. Semua kt sini mngenali dia sbg kaki projek...kpd Dato pa jika nk mmbantu kwn bukan dgn cara bg calon....Ini membunuh calon2 yg lain.. Pas akn ceramah yg calon umno kaki projek ...Salam

    ReplyDelete
  5. JOM KLIK DISINI
    ---->> COPY LINK INI

    http://bit.ly/11dcWl8

    - Tambah saiz zakar -
    - Tambah Nafsu & Stamina -
    - Pewangi Khas Lelaki -
    - Keraskan zakar | penis -
    - Zakar Sihat -
    - ingin panjangkan zakar

    JOM KLIK - LIHAT PRODUK < TERBAIK >
    ---->> COPY LINK INI

    http://bit.ly/ZXH69l

    ReplyDelete
  6. Tulih la apa pun wahai cybermacai BN, anda akan tetap tiarap dengan tidak bersisa sekiranya masih meneruskan politik porno, sampai budak sekolah pun dah pandai sebut benda yang tak patut sebut. Tolak BN, selamat anak2. Terima BN, bohsia dan bohjan beranak-pinak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan masalah porno dol.Ini pendedahan kebejatan pemimpin.Takkan bila pemimpin dah kantoi boleh buat tutup mata aje?Mentang2 pemimpin korang yg kena,cuba pemimpin BN yg kantoi,confirm serata alam korang jaja.Munafik ke hipokrit,pilih mana2 satu.

      Delete
  7. puak pembangkang kenalah terima...inilah satu musibah yg telah diturungkan Allah kpd mereka yg selama ni asyik memfitnah dan menuduh orang laing...hinggakang kes the big spender ni pung dituduhnya Umno padahal yg sedang bercakarang sekarang ni ialah Pkr dengang Pas...tak gitu?...subhanallah!

    ReplyDelete
  8. kes big spender melibatkan pemimpin tertinggi pas ni macam tak masuk akal...macam juga kes Cina doll libatkan pemimpin tertinggi Pkr...yang menghairankan kedua-dua kes itu yg tertuduh tidak mau mengaku...juga mereka tidak mahu dn berani membuat report polis!...ketidakberanian membuat report dan membawa kes ke pihak polis oleh yg terlibat menyebabkan akhirnya rakyat percaya bahawa kes itu ada kebenarannya!...oleh itu harapan kita buatlah report polis agar dapat disiasat dan seterusnya diadili di mahkamah!

    ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...