KEZALIMAN MANUSIA IBLIS !!! BAYI DIBAKAR PANGGANG

Zaman moden yang konon bertamadun hari ini,  buang bayi tidak kira lelaki perempuan tanpa belas, rasa sayang dek kerana berzina dan lahir anak hasil perhubungan yang haram. Inilah malang yang menimpa si kecil yang tidak berdosa sama sekali ini.
Si bayi kecil inilah antara golongan yang dijamin Allah SWT ahli syurga dan pemberi Syafaat. Adakah kita akan diberi syafaat mereka jika kita yang bunuh mereka? Kembalilah kepada ajaran Islam, jauhilah budaya cinta tanpa batas agama, jauhilah mendedah aurat di khalayak dan jauhilah pergaulan bebas yang akhirnya akan menarik manusia ke dalam lembah perzinaan.

Marilah kita semua Berusaha menegakkan Syariat Islam agar segala kerumitan jenayah yang kian merbahaya ini dapat dibendung dengan keadilan Islam. Wallahualam.- Melayukini

Kejadian dibawah ini pula berlaku di negeri serambi Nik Aziz, namun ianya tidaklah hairan kerana di Mekah pun berlaku juga, apapun Kelantan bukan hak Pas atau hak Nik Aziz untuk dihina, namun ini sekadar berkongsi berita mengenai keadaan yang berlaku dibawah pentadbiran kerajaan yang sibuk berpolitik kononnya membangun bersama Islam sebaliknya tiada beza dari negeri yang dibangunkan oleh kerajaan sekular.
KOTA BHARU – Hasrat seorang warga emas untuk membersihkan diri selepas membuang air besar terbantut apabila menemui mayat seorang bayi diletakkan dalam sebuah beg yang ditemui terapung di dalam perigi sedalam kira-kira lima meter.

Seorang penoreh getah, Tuan Mat Tuan Lonik, 64, berkata, kejadian tersebut berlaku kira-kira pukul 8 pagi semalam ketika dia ke kebun getahnya di Kampung Kubang Kacang, Limbat dekat sini untuk menoreh.

Menurutnya, sebaik tiba di kebun, perutnya tiba-tiba sakit dan dia ke kawasan semak untuk membuang air besar sebelum ke perigi tersebut untuk membersihkan diri.

“Ketika saya cuba mengambil air menggunakan baldi yang diikat dengan tali, saya ternampak sebuah beg pakaian di dalamnya. Saya hairan sebab ketika saya datang ke perigi semalam, beg tersebut belum ada.

“Saya terpaksa dapatkan sebatang buluh untuk membawa naik beg tersebut kerana perigi tersebut agak dalam dan selepas berjaya membawa naik beg tersebut alangkah terkejutnya apabila saya mendapati mayat seorang bayi berada di dalamnya,” ceritanya ketika ditemui semalam.

3 comments:

 1. Dari gambar yang pertama di atas saya masih mampu berbaik sangka lagi. Dari gambar nampak ada beberapa bayi yang tak cukup bulan (fetus/zigot) - yang digugurkan secara sah dari hospital misalnya.. Cuma yang satu sahaja yang nampak macam dah cukup sifat digugurkan lewat. Mungkin bayi-bayi tak cukup bulan ni di bakar menurut kepercayaan Hindu. Di bakar atas zink supaya haba boleh mencukupi untuk menukarkan jasad kepada abu. (macam kes Sosilawati jutawan kosmetik tu)

  Tetapi kepada kisah kedua susah saya untuk berbaik sangka................ Puas memikirkannya

  ReplyDelete
 2. i like borma i am with all peoples of borma i like give any thing for borma rabi yansorhom in chaa alah

  ReplyDelete
 3. Sesungguhnya ALLAH tidak menzalimi manusia (hamba-Nya) walaupun sebesar zarah..

  TETAPI manusia (hamba-Nya) itu lah yang menzalimi diri mereka sendiri..

  Ingatan utk kita semua....

  ReplyDelete

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...