Video - Awek Kelate Lagi ! Lepas 'Gocoh Atas Padang, Projek Pulok Dalam Jamban'

Nik Aziz ni mungkin ada saham dalam youtube !, video bertajuk "Awek Kelate 'Gocoh Jamoh Kopek' ! Bakpo Koho Berat Punoh Ni ?" belum sempat panas punggung telah di- remove oleh pihak Yahudi yaitu Youtube, video tersebut hanya 2 hingga 3 jam sahaja bertahan sebelum ia di- remove, pantas betul pihak Youtube ni buat kerja untuk menutup kelemahan pemerintahan Nik Aziz, atau video tersebut mungkin ramai tentera PR yang telah 'flag' ataupun 'dislike' dan memaksa pihak Youtube untuk membuangnya.

Sebelum ini video bertajuk "Peserta Bersih Mengaku Dibayar Untuk Berdemontrasi" mengalami nasib yang sama apabila ia turut di- remove oleh pihak Youtube beberapa bulan yang lalu, namun sejauh manakah pihak pengurusan Youtube mengambil berat terhadap bantahan yang dilaporkan mengenai sesuatu video yang telah diposkan itu ?  lantak dialah sejauh manapun, itu dia punya pasal.
Yang tak tahannya dengan puak pembangkang Abu Nawas ni, mereka cepat sangat nampak kesalahan orang lain, dan terus bertindak melakukan sesuatu, itupun hanya jika sesuatu itu merugikan parti mereka, jika berhubung dengan keaiban masyarakat yang tidak dikaitkan dengan parti langsung tidak dihiraukan, sebagai contoh video dibawah, dimana pasangan remaja telah dirakam dan diaibkan oleh Pak Guard gersang didalam tandas sebuah pasaraya di Kota Bharu. Namun sejak video itu di upload pada Julai 2011  sehingga hari ini tiada apa-apa usaha dan tindakan untuk menghentikan penayangannya.
Jom sama-sama 'flag' video kat bawah, kesian kat budak ni, harapkan Nik Aziz hampeh..

Lihat saja komen diatas, siap letak hadis lagi, namun apakah hadis itu hanya terpakai kepada umat selain dari umat Pas ? kerana hadis sedemikian tidak pula kelihatan dihantar oleh penyokong pembangkang kepada mana-mana pengaiban yang dilakukan oleh puak-puak mereka keatas pemimpin kerajaan, sebagaimana mengaibkan Najib yang sedang menyanyi semasa program sambutan aidilfitri yang lalu., perkara kecil sahaja, tetapi mereka besar-besarkan demi kepentingan politik sempit yang sudah sebati menjadi warisan amalan pembangkang.

Sama juga dengan makanan asasi pembangkang iaitu fitnah sepertimana yang dibuat keatas  Rosmah Mansor dua bulan yang lalu, portal ubat kuat dan lidah rasmi seks dengan artikel bertajuk 'Mengapa budak ni tak mahu bersalam dengan rosmah ? ternyata fitnah dan ia telah dibuktikan oleh portal klpos.com baru-baru ini. Tapi semua itu halal sekiranya dilakukan oleh mereka.

Pagi-pagi buta ni cukuplah dulu untuk sarapan pagi, semoga puak pakatan haram sedar dengan hakikat yang sebenarnya dan tidak mudah menunding jari kepada orang lain, Anda Mampu Mengubahnya.


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komentar anda untuk dikongsi.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...